Σε αυστηροποίηση των ελέγχων έχει προχωρήσει η Τροχαία στην Κω.
Οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμια, διαβάσεις κλπ έχουν αυξηθεί, ενώ οι συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.
Ο ερχομός του νέου Αστυνομικού Διευθυντή της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Υποστράτηγου Βαζούρα Ηλία έχει φέρει αλλαγές, με την τροχαία να έχει αυστηροποιήσει τους ελέγχους, ενώ έπεται και συνέχεια!
Οι κλήσεις πέφτουν… αλλά οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται
Παρά τους εντατικούς ελέγχους, η κατάσταση στους δρόμους της Κω δε δείχνει να αλλάζει. Σύμφωνα με κατοίκους της πόλης, οι οδηγοί συνεχίζουν να παρκάρουν παράνομα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. "Βλέπουμε αστυνομικούς να κόβουν κλήσεις, αλλά μετά από λίγο τα αυτοκίνητα βρίσκονται πάλι στα ίδια σημεία," σχολιάζει κάτοικος του κέντρου.
Στο στόχαστρο και η οδήγηση χωρίς δίπλωμα
Εκτός από το παράνομο παρκάρισμα, η τροχαία έχει εντείνει τον τελευταίο μήνα και τους ελέγχους για άτομα που οδηγούν χωρίς δίπλωμα οδήγησης με τις συλλήψεις να είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς αρκετοί οδηγοί είτε δεν έχουν αποκτήσει δίπλωμα είτε κυκλοφορούν με δίπλωμα άλλης κατηγορίας, από το όχημα που οδηγούν.
Οι τελευταίες συλλήψεις από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω:
• Την 10-03-2025 το απόγευμα, 18χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας.
• Την 11-03-2025 το πρωί, 25χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.
• Την 11-03-2025 το μεσημέρι, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας.
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας