ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ο Ανασχηματισμός στη Δημοτική Αρχή Κω έγινε, για να δούμε από πότε θα ισχύσει...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενίσχυση της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου με 10 νέους υπαλλήλους στις προσλήψεις του 2025»

Πολιτικη Δευτέρα, 10η Μαρτίου 2025
98218550504a2b2eb6333117bed36288.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ


ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενίσχυση της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου με 10 νέους υπαλλήλους στις προσλήψεις του 2025»

Η παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου οδήγησε σε έγγραφη απάντηση και δέσμευση του Υπουργού Περιβάλλοντος, κ. Σκυλακάκη, για την ενίσχυση με προσωπικό της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, στον προγραμματισμό των προσλήψεων για το 2025, προβλέπεται η ενίσχυση της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου με 7 άτομα με ειδικότητα ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας/Δασοπονίας, 2 άτομα με ειδικότητα θέσεις ΠΕ Γεωτεχνικών/Δασολόγων, ενώ προβλέπεται και η κάλυψη μιας θέσης δασοφύλακα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά, μετά από 20 χρόνια, προγραμματίζονται διαδικασίες πρόσληψης τακτικού, αλλά και εποχικού προσωπικού στις Δασικές Υπηρεσίες.

Ο κ. Κόνσολας έχει ζητήσει, επίσης, την αλλαγή του οργανισμού της υπηρεσίας, τονίζοντας ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες με την ένταση έργου στα καθήκοντα αλλά και στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δασών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 11:40ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency