Μετά από αρκετούς Δημάρχους σε όλη την Ελλάδα, θύμα επιτήδειων έπεσε και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς αλλά και επιχειρηματίες εστίασης στο νησί μας, καθώς τους καλούσαν και έκαναν παραγγελίες για μεγάλα ποσά στο όνομα του Δημάρχου Κω.
Μετά από έρευνα που έγινε με βάση το τηλεφωνικό νούμερο που καλούσαν, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός χρησιμοποιήθηκε και σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Από την Πτολεμαΐδα μέχρι και τη Ρόδο.
Ο δράστης ή οι δράστες έκαναν παραγγελίες της τάξεως των 300, 400 ή ακόμα και των 500 ευρώ ενώ αρκετές φορές ζητούσαν και κάρτες paysafe ή να τους φέρουν τσιγάρα και όταν οι οδηγοί delivery πήγαιναν τα πράγματα στο σπίτι του Δημάρχου, της εκάστοτε περιοχής, καταλάβαιναν ότι έχουν πέσει θύματα, με τη ζημιά για τις επιχειρήσεις να είναι μεγάλη.
Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό στην Κω, το οποίο δεν είναι το μοναδικό που έχει απασχολήσει τον Δήμαρχο Κω το τελευταίο χρονικό διάστημα αφού πριν λίγες ημέρες η αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα μια κίνηση εις βάρος του, η οποία αφορούσε την ασφάλειά του, χωρίς να έχει δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στο συγκεκριμένο θέμα αφού εικάζεται ότι έγινε για λόγους περισσότερο φάρσας παρά απειλής.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Στο θεατράκι της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού.
Δείτε το πρόγραμμα προβολών.
Όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων που συνέβαλαν με την παρουσία και τη δράση τους στα Θερινά και Χειμερινά Ιπποκράτεια 2024-2025
Άρθρο του Καΐσερλη Κώστα.