Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για την 8η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Τιμούμε σήμερα, 8 Μαρτίου, τις γυναίκες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και ταυτόχρονα για καλύτερο κόσμο.
Οι αγώνες τους για ισότητα, ισονομία και δικαιοσύνη, συνεχίζονται γιατί δεν έχουν ακόμη δικαιωθεί.
Πρόκειται για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα που η αντιμετώπιση τους μας αφορά όλους.
Ενάντια σε στερεότυπα και διακρίσεις λόγω φύλου, στην άσκηση βίας κατά των γυναικών, σε σεξιστικές συμπεριφορές και στην αναπαραγωγή αρνητικών προτύπων.
Με σεβασμό στις γυναίκες που υπηρετούν πολλαπλούς ρόλους, που βιώνουν διακρίσεις και ανισότητες, τιμούμε σήμερα, 8 Μαρτίου, τις γυναίκες όλου του κόσμου.
Μόνο έτσι μπορεί να εξελιχθεί η κοινωνία μας και να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, όπως είναι το δημογραφικό πρόβλημα, που αποτελεί σοβαρή απειλή για την ομαλή κοινωνική εξέλιξη.
Το μήνυμα της σημερινής ημέρας, που καθιερώθηκε να εορτάζεται από τον ΟΗΕ το 1977, ας αποτελέσει οδηγό όλων μας.
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο!
Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, η νέα πολιτική εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24, με πρώτο καλεσμένο τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά. Η συνέντευξη είναι διαθέσιμη στο κανάλι μας στο YouTube.
Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού αναφέρεται στην επισκευή των πεζοδρομίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» και ευχαριστεί τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του Δήμου Κω
Συνελήφθη χθες 8 Οκτωβρίου το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω