Α Π Ο Φ Α Σ Η
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΗΝ 28/2/2025
-----------------
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, συνήλθε εκτάκτως την 24.2.2025 και αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την αποχή των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους, την 28.2.2025, ημέρα μνήμης και συμπλήρωσης δύο (2) ετών από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Η τραγωδία των Τεμπών έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και δεν μπορεί να αφήσει κανένα πολίτη αδιάφορο.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να πράξει το καθήκον της, ανεπηρέαστη από τις σύγχρονες μορφές παρεμβάσεων στο έργο της. Οφείλει να αποδεικνύει την ανεξαρτησία της, ιδίως όταν η αξιοπιστία της αμφισβητείται.
Η κριτική στη λειτουργία της είναι θεμιτή, όταν γίνεται καλοπροαίρετα και στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία.
Η στοχοποίηση δικαστικών λειτουργών και οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον τους, είναι απόλυτα καταδικαστέες.
Η τραγωδία των Τεμπών δεν πρέπει να ξεχαστεί.
Το οφείλουμε στα θύματα και στις οικογένειές τους.
Το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται.
Το οφείλουμε στην Δικαιοσύνη και στο Κράτος Δικαίου που ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε.
Κως, 25-2-2025
Ο Πρόεδρος
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Η 80 ΑΔΤΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πυλί στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Διατροφής, με σκοπό την ανάδειξη της διατροφικής, ιστορικής και πολιτισμικής αξίας του άρτου
Στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αποκατάσταση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου της Κεφάλου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας