Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SKY EXPRESS.
Λόγω συμμετοχής της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) στην 24ωρη γενική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, από 00:01 έως 24:00 τοπική ώρα, η SKY express υποχρεούται να προβεί στην ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων της τόσο στο δίκτυο του εσωτερικού όσο και εκείνο του εξωτερικού.
Όσοι επιβάτες έχουν κράτηση με προγραμματισμένη πτήση για την 28/02/2025 μπορούν να επιλέξουν:
Α. Δωρεάν αλλαγή του εισιτηρίου σας με νέα ημερομηνία πτήσης έως 31/12/2025

Β. Ακύρωση της κράτησης σας και επιστροφή της αντίστοιχης χρηματικής αξίας
Γ. Ακύρωση της κράτησης σας και έκδοση credit Voucher, που αντιστοιχεί στο ποσό του εισιτηρίου σας, με διάρκεια 12 μηνών, στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected]
Αναφορικά με τις διαθέσιμες επιλογές Α και Β, οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί αυστηρά έως τις 28/02/2025.
Οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται θα ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα βήματα των διαδικασίας είτε απευθείας από τη SKY express μέσω e-mail, είτε μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων από τα οποία εξεδώσατε τα εισιτήριά σας.
Σημειώνεται πως οι πτήσεις GQ650 (LCA-SKG) και GQ651 (SKG-LCA) που ήταν αρχικά προγραμματισμένες για την 28/02/2025 δεν θα ακυρωθούν, αλλά θα επαναπρογραμματιστούν με νέα ώρα αναχώρησης.
Επιπλέον, η εταιρεία με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, έχει προχωρήσει στην προσθήκη επιπλέον πτήσεων για το δίκτυο εσωτερικού και τη Λάρνακα τις ημέρες πριν και μετά την 28η Φεβρουαρίου.
Στον παρακάτω πίνακα ακολουθούν οι πτήσεις που προστίθενται:

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Η 80 ΑΔΤΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πυλί στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Διατροφής, με σκοπό την ανάδειξη της διατροφικής, ιστορικής και πολιτισμικής αξίας του άρτου
Στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αποκατάσταση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου της Κεφάλου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας