ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Κω ανοίγει θερμαινόμενους χώρους για φιλοξενία πολιτών
Ο Δήμος Κω, κινητοποιεί το μηχανισμό του, ανοίγοντας θερμαινόμενες αίθουσες σε δημοτικά κτίρια, για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη φιλοξενίας στην περίοδο χαμηλών θερμοκρασιών που διανύουμε.
Με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, σε συνεργασία των Αντιδημαρχιών Πολιτικής Προστασίας και Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας, όπως και των Προέδρων των Κοινοτήτων του δήμου μας, από σήμερα και για όσο διαρκέσουν τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, οι ενδιαφερόμενοι για φιλοξενία μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους υπάλληλους του Δήμου και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Βασίλη Κεφάλα, στο τηλ. 6944258137 και τον υπεύθυνο γηπέδων Στέργο Χατζηστέργο, στο τηλ. 6944347738, ενώ όσοι έχουν αδυναμία μετακίνησης προς τους χώρους φιλοξενίας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την πολιτική Προστασία στο 2242046196.
Οι αίθουσες που θα λειτουργήσουν για αυτό το σκοπό, είναι:
- Πόλη Κω, το Αθλητικό Πολύκεντρο στο Ψαλίδι, (Πρόεδρος Κοινότητας: Χατζηπέτρος Σάκης, 6974827013).
- Ζηπάρι, στα γραφεία της Κοινότητας Ασφενδιού (Πρόεδρος Κοινότητας: Παρβέρης Σεβαστιανός, 6957143563).
- Πυλί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας (υπεύθυνη: Ματθαίου Λίτσα, 6944536488).
- Αντιμάχεια, στην αίθουσα Αγίας Τριάδας (Πρόεδρος Κοινότητας: Φραζής Νίκος, 6974463976).
- Καρδάμαινα, στην αίθουσα της Κοινότητας (Πρόεδρος Κοινότητας: Ψύρης Γιώργος, 6972403663).
- Κέφαλος, στο Πνευματικό Κέντρο (Πρόεδρος Κοινότητας: Καματερός Στέφανος, 6942918216).
Γραφείο Τύπου
Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου
Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα