Κάλυψαν λακκούβες στο οδικό δίκτυο πριν το Μαστιχάρι μετά από παράπονα πολιτών

Πολιτικη Τετάρτη, 12η Φεβρουαρίου 2025
5171a58c2c2bd502d8ba53796526ac10.jpg

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ!

Λακκούβες που καθιστούσαν επικίνδυνο το οδικό δίκτυο πριν την είσοδο στο Μαστιχάρι καλύφθηκαν μετά από σχετική ενημέρωση πολιτών προς την αρμόδια υπηρεσία και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή.

Παράλληλα, έχει γίνει καταγραφή και άλλων επικίνδυνων σημείων στο οδικό δίκτυο, τα οποία αναμένεται να αποκατασταθούν από συνεργεία του Δήμου Κω.

Η έγκαιρη συντήρηση του οδικού δικτύου, παραμένει ζητούμενο, ώστε να αποφεύγονται τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις.

Να σημειωθεί ότι υπεγράφη πριν 1,5 μήνα, από τον Δήμαρχο Κω, η σύμβαση ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού Αντιμάχειας και της οδού που οδηγεί στον λιμένα Μαστιχαρίου.

Συγκεκριμένα:

- Στην κεντρική οδό του οικισμού Αντιμάχειας, θα ασφαλτοστρωθεί το τμήμα της οδού από την περιοχή της Αγ. Τριάδας έως το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου, συνολικού μήκους 1.150μ.. Οι εργασίες περιλαμβάνουν συγκολλητική επάλειψη, διάστρωση ισοπεδωτικής στρώσης μεταβλητού πάχους όπου αυτό είναι τεχνικά απαραίτητο και διάστρωση ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας τυπικού πάχους 5εκ..


- Στην οδό που οδηγεί στον λιμένα Μαστιχαρίου, όπου παρουσιάζεται σημαντικός κυκλοφοριακός φόρτος, ιδίως κατά του θερινούς μήνες, οι εργασίες περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση του κυκλικού κόμβου στην είσοδο του λιμένα καθώς και ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης προς τα ανατολικά και για μήκος 1.300μ. (έως το υφιστάμενο ρέμα).

IMG-bb08ff7873fd0323709f67383c22565e-V.jpg

IMG-aad4b59ef29eb4da2cb5dcf7f8482ad8-V.jpg

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Κυριακή, 27 Ιουλίου 12:57ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency