Νέα σύλληψη για κλοπή μοτοσικλέτας στην Κω, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου.
Συγκεκριμένα χθες Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, 22χρονος νεαρός ενώ κινούνταν επί της Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, μόλις είδε αυτοκίνητο της αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει. Ο νεαρός τελικά άφησε το μηχανάκι στην οδό Κουτσουράδη και στη συνέχεια προσπάθησε να κρυφτεί στην παρακείμενη παιδική χαρά.
Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τον νεαρό και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κω, όπου σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το μηχανάκι ανήκε σε συμπολίτη μας. Ο συμπολίτης μας του οποίου του μηχανάκι είχε κλαπεί μετέβη στο τμήμα δηλώνοντας ότι δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή, τονίζοντας ότι το είχε παρκάρει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, κοντά στη Λαϊκή Αγορά.
Ο 22 χρονος συνελήφθη, ενώ το μηχανάκι (το οποίο είχε ζημιές) παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Δείτε τις κυκλοφορίες ρυθμίσεις για τους επόμενους μήνες.
Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσε η Ασφάλεια Κω, καθώς κατάφερε να αποτρέψει τη διοχέτευση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο νησί.
Τιμή στον εκδότη των «Νισυριακών Νέων» για την προσφορά του
Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου.