ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δύο συναυλίες, με τίτλο «Συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω – Μπόντρουμ. Τα τραγούδια μας» στο πλαίσιο των καθιερωμένων πολιτιστικών ανταλλαγών των Δήμων Κω και Μπόντρουμ, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.
Η πρώτη στην Κω, την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο λιμάνι, επί της Ακτής Κουντουριώτη, στις 8 το βράδυ.
Η δεύτερη στην πλατεία Κουμπαχτσέ, στο λιμάνι του Μπόντρουμ, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.
Στόχος των εκδηλώσεων, η μετάδοση μηνύματος φιλίας και η προβολή των δύο Δήμων, για την ανάπτυξη πολιτιστικών ανταλλαγών και τουριστικών σχέσεων.
Στις δύο συναυλίες αδερφικής αλληλεγγύης, μεταξύ Κω και Μπόντρουμ, θα ακουστούν και στις δύο γλώσσες τραγούδια, γνωστά και αγαπημένα και στις δυο χώρες, από τους τραγουδιστές Λευτέρη Στεφανόπουλο, Didem Kasal Esentürk και Söylev Ezgi Uludağ.
Θα παίξουν οι μουσικοί: Τσαμπίκος Καματερός - πλήκτρα, Γιώργος Χατζηαντωνίου - μπουζούκι, Αντώνης Αυγουλλάς-κιθάρα, Σάκης Πιλάτος – μπάσο, Γιάννης Μαυρουδής- τύμπανα, σε μουσική διεύθυνση Τσαμπίκου Καματερού.
Γραφείο Τύπου
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω