ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Στις πρώτες θέσεις των ποδηλατικών σωματείων της Ελλάδας η ''ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ''

Αθλητικα Παρασκευή, 2η Αυγούστου 2024
9b63918a26a3d6642908997fac5bd8e8.jpg

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ

Την Τρίτη 30 Ιουλίου ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας οι βαθμολογίες των αθλητικών σωματείων που καλλιεργούν το άθλημα της ποδηλασίας, για τα αγωνίσματα της ορεινής ποδηλασίας, του δρόμου, του Cyclo Cross και της πίστας καθώς και η Γενική Βαθμολογία, μετά την καταχώρηση 870 φύλλων αγώνων από τη στατιστική υπηρεσία της Ομοσπονδίας.

Από τα 78 συνολικά σωματεία, ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORT CLUB) διατηρείται σταθερά στις πρώτες θέσεις της Γενικής Βαθμολογίας της Ε.Ο.Π. καθώς και στις βαθμολογίες των επιμέρους αγωνισμάτων που συμμετείχε για το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέχον έτος οι αθλητές της Ακαδημίας συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα πλην του αγωνίσματος της πίστας, με αδιάλειπτη παρουσία τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα και τους διασυλλογικούς αγώνες, όσο και στα πανελλήνια πρωταθλήματα του Cyclo Cross (Λάρισα), της ορεινής ποδηλασίας (Ηγουμενίτσα) και της ποδηλασίας δρόμου (Παλαιοχώρα Χανίων).

Έτσι, έχοντας απομείνει λίγοι μήνες με ελάχιστους ακόμα αγώνες για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η Ακαδημία Κω βρίσκεται στη 15η θέση στη γενική κατάταξη, στη 10η θέση στη βαθμολογία του αγωνίσματος της ορεινής ποδηλασίας, στην 25η θέση στη βαθμολογία του αγωνίσματος του δρόμου και στην 14η θέση στο αγώνισμα του Cyclo Cross.

Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας Κω συγχαίρουν θερμά την προπονητική ομάδα που με κόπο και σταθερή προσπάθεια, χρόνο με τον χρόνο ανεβάζει το επίπεδο των αθλητών της ομάδας αλλά και αποτελεί τον κύριο παράγοντα προσέλκυσης νέων αθλητών στο άθλημα και στην ομάδα, με αποτέλεσμα η Ακαδημία για το 2024 να έχει περισσότερα από 50 ενεργά δελτία αθλητών.

Συγχαίρουμε λοιπόν τη μοναδική προπονήτρια ποδηλασίας που υπάρχει στο νησί μας, την κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, τον γυμναστή, υπεύθυνο για την ενδυνάμωση των αθλητών της Ακαδημίας, κο Γιούρση Πέτρο και τον κο Μανώλη Πεδιαδιτάκη που υποστηρίζει το έργο των δύο παραπάνω με μεράκι και αγάπη για το άθλημα.

Επίσης, συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους γονείς τους που τους στηρίζουν με κάθε τρόπο, για όλα όσα προσφέρουν στην ομάδα μας, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., GLOBALAVIATIONS.A., JacksonsBeachBarRestaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, ζαχαροπλαστείο MousPatisserie, Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ, το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες BlueStarFerries και DodekanisosSeaWays, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια στηρίζουν τις προσπάθειες της Ακαδημίας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ & ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 1:50ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency