ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Εντοπίσθηκε στη Λέρο διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός
Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης γιαδιευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης
Συνελήφθη χθες (31 Ιουλίου 2024) στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 37χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο χαρτογράφησης, καταγραφής, ταυτοποίησης και ελέγχου από κλιμάκιο αστυνομικών της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Νήσου Λέρου (Κ.Ε.Δ.Ν. Λέρου), ο αλλοδαπός διωκόταν, σύμφωνα με έγγραφο των ιταλικών αρχών, για διευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω