Δήμος Κω: Πλύσιμο του πεζοδρομημένου τμήματος της οδού Βασιλέως Παύλου & του οδοστρώματος της Ακτής Κουντουριώτη, αύριο Τρίτη

Πολιτικη Δευτέρα, 29η Ιουλίου 2024
13bfbca0b58d6fbf1bdc266e41e4f8ca.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Σε εκτεταμένο πλύσιμο του πεζοδρομημένου τμήματος της οδού Βασιλέως Παύλου, από την πλατεία Καζούλη έως το λιμάνι, του πεζοδρομίου και του οδοστρώματος της Ακτής Κουντουριώτη, από την Καμάρα έως την πλατεία Ρήγα Φεραίου, θα προχωρήσει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κω, αύριο, Τρίτη 30 Ιουλίου, από τις 05.30 έως τις 08.30 το πρωί.

Οι επαγγελματίες της περιοχής, που χρησιμοποιούν κοινόχρηστο χώρο, καλούνται να μην αφήσουν εκτεθειμένο εξοπλισμό από τα καταστήματά τους, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας και να μην προκληθούν ζημιές.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας εφιστά την προσοχή των διερχομένων, πεζών και οδηγών, κατά την κίνηση τους στην περιοχή καθαρισμού, λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.

Ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους και τονίζει ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας!

Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Σάββατο, 16 Αυγούστου 11:37ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency