ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απολύτως εύστοχο το παρακάτω κείμενο από τη διαδικτυακή πύλη για την υγεία www.ygeianet.gr
«Ο Άδωνις μαχητής του ΕΣΥ»
Θα ήταν τίτλος επιθεώρησης εάν δεν ήταν τόσο τραγικό το θέαμα μιας δήθεν φιλελεύθερης κυβέρνησης που χρησιμοποιεί μεθόδους αυταρχικών καθεστώτων και επιστρατεύει εργαζόμενους για να καλύψει τις δικές της ανεπάρκειες.
Αναφερόμαστε στη ρύθμιση που εισήγαγε ο Άδωνις εμβόλιμα στο νομοσχέδιο περί Ψυχικής Υγείας και δίνει δυνατότητα επιστράτευσης σε ιδιώτες γιατρούς για να καλύπτουν τα κενά στο ΕΣΥ και στην άρση συνταγογράφησης ως μέτρο εξαναγκασμού.
Αναμενόμενο οι αυτό-απασχολουμενοι γιατροί να βρίσκονται σε αναβρασμό και να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, οι οποίες θα έχουν και τον ανάλογο αντίκτυπο στην κοινωνία.
Και περιμένουμε τι άλλο θα βγάλει από το καπέλο του ο μάγος Μητσοτάκης..
Και στην Κω αύριο Τετάρτη 24-7-2024 πληροφορούμαστε ότι κινητοποιούνται οι ιδιώτες γιατροί ως λογικό επακόλουθο.
Οι γιατροί συμπολίτες μας κλείνουν τα ιατρεία τους, γιατί απλά δεν συντάσσονται με τη λογική άλλων σκοτεινών εποχών, που από ό,τι φαίνεται ο Υπουργός Υγείας και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν την έχουν βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Στην περίπτωση που τελικά ο Υπουργός Υγείας και η Κυβέρνηση περάσουν το νομοσχέδιο, γίνει νόμος του κράτους και εφαρμόσουν το μέτρο, τότε δεν θα επιτρέπεται στους ιδιώτες γιατρούς να συνταγογραφούν, με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες.
Εδώ και τώρα η Κυβέρνηση να αποσύρει αυτό το κατάπτυστο σχέδιο νόμου.
Για το Γραφείο Τύπου
Ο Συντονιστής
Δημήτριος Χασαπλαδάκης
Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου
Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας