Δήμος Κω: Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά στην Αθήνα, για σημαντικά έργα

Πολιτικη Δευτέρα, 15η Ιουλίου 2024
1db3e83577cc0d5d27f53c79ce50495a.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Σειρά συναντήσεων για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω και της τοπικής κοινωνίας είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στο τριήμερο 11 – 13 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα:

  1. Την Πέμπτη 11 και το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Δίκτυο Αειφόρων Νήσων “ΔΑΦΝΗ”, που αποτελεί τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου Κω για την προετοιμασία πρότασης χρηματοδότησης έργων βιώσιμης αστικής ανάπτυξης, ύψους 10εκ €, που αφορά σε πόλεις άνω των 10 χιλιάδων κατοίκων, όπως η Κως. Ενδιάμεσα, κρίθηκε αναγκαία τρίωρη τηλεδιάσκεψη για το παραπάνω θέμα, με τη συμμετοχή, εκτός των παριστάμενων στελεχών του Δικτύου ΔΑΦΝΗ, των Αντιδημάρχων Κώστα Χόνδρου και Αλέξανδρου Χρυσόπουλου καθώς και των στελεχών του Δήμου μας Νεκτάριου Γεωργαντή και Αθηνάς Καραναστάση, οπότε οριστικοποιήθηκε η πρόταση που θα ακολουθούσε για ψήφιση στη Δημοτική Επιτροπή. Στις συναντήσεις με τα στελέχη του Δικτύου ΔΑΦΝΗ και τον Γενικό Διευθυντή Κώστα Κομνηνό κατέληξε ο προγραμματισμός των διαδικασιών και η προτεραιοποίηση των μελετών που θα εκπονηθούν από τις υπηρεσίες του δήμου Κω.
  2. Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, σειρά συναντήσεων με τα στελέχη της ΕΤΑΔ, κ.κ.Κυριακοπούλου, Τσιατά και Μίχου, σχετικά με την διεκδίκηση της παραλίας του ναυτικού ομίλου, για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. της εταιρείας και την υπογραφή της παραχώρησης προς το δήμο μας.
  3. Την Παρασκευή επίσης, στην ΚΤΥΠ, που συντάσσει την προμελέτη για το νέο νοσοκομείο, σε σύσκεψη με την παρουσία των μελετητών (εκ μέρους της υπηρεσίας), της Διευθύντριας Υποστήριξης Έργων Αγγελικής Βιτωράτου και της μελετήτριας Χριστίνας Θεολογίτη, του Γενικού Διευθυντή Έργων Θεόδωρου Κυριαζόπουλου και του τεχνικού συμβούλου, στον οποίο έχει ανατεθεί η σύνταξη του φακέλου κ. Νικόλαο Στρατηγέα.
  4. Το Σάββατο εκ νέου στην ΚΤΥΠ, συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, για ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία τους με το δήμο μας.

Οι συναντήσεις του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά στην Αθήνα, έρχονται σε συνέχεια των προσπαθειών του Δήμου, των αιρετών και των υπηρεσιακών στελεχών, για την προώθηση όλων αυτών των ζητημάτων που εγκλωβίζονται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες και καθυστερούν την εξέλιξη σημαντικών έργων για τον τόπο μας.

Η σταδιακή ολοκλήρωση τους βάζει σε σειρά υλοποίησης έργα που ενισχύουν τις υποδομές του νησιού μας και αποτελούν αναγκαία συνθήκη για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-10-153103.png
Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (Κ20) ο Παναγιώτης Σπυρου του Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ.

Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας

belme.jpg
Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικούς από τον Δήμο Αστυπάλαιας

Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.

1000kh563-parhgoriki.jpg
΄Ελλη Καρανίκα: Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-10-151725.png
Ο 23χρονος Μάριος Σπυρίδης εκπροσωπεί την Περιφέρεια με τα «Γιαπράκια» και την καινοτόμο εκδοχή τους, «THRIA³»

Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
21 °C
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2:35ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας