Ο Κώστας Τουλαντάς και η Σίσκα Φουρτούνη από την Κω, παρουσίασαν τους COLDPLAY στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα

Κοινωνια Δευτέρα, 10η Ιουνίου 2024
7188d7cd07d089031c9acfa720bddcfe.jpg

Εκτός από τους αρκετούς Κώους οι οποίοι βρέθηκαν ως θεατές στη μεγάλη συναυλία των COLDPLAY στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 8 Ιουνίου, ένα ζευγάρι Κώων έδωσε τη δική του ξεχωριστή πινελιά στη μεγάλη συναυλία, κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Ο Κώος Κώστας Τουλαντάς, frontman των Rabbit one the Roof, μαζί με τη σύζυγό του Σίσκα Φουρτούνη, παρουσίασαν τους COLDPLAY, για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Ο ταλαντούχος Κώος τραγουδιστής των Rabbit one the Roof, μαζί με την γυναίκα του, έδωσαν το έναυσμα για να ξεκινήσει το υπερθέαμα της βρετανικής ροκ εναλλακτικής μπάντας, που ξεσήκωσε τα πλήθη για άλλη μια φορά.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο του Περικλή Κωτσίδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 10:30ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency