Τη Γενική Διεύθυνση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. ανέλαβε ο συμπολίτης μας κ. Χατζησταύρος Βασίλειος του Δημητρίου, ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε τον Δήμο Κω από τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Ελέγχου και Ποιότητας Κατασκευών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας (η ειδικότητά του είναι Μηχανολόγος Μηχανικός).
Ο κ. Χατζησταύρου μετακινήθηκε από τον Δήμο Κω στην ΚΩΑΝ για χρονικό διάστημα έως δύο (2) έτη, που μπορεί να παραταθεί για δύο (2) ακόμη έτη, εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανάγκη.
Ο φορέας καταβολής των πάσης φύσεως αποδοχών του, θα είναι ο Δήμος Κω.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.
Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.
Δείτε τα θέματα!
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.