ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας φωτιστικών σωμάτων για την κάλυψη επιπλέον 240 χλμ του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πολιτικη Τρίτη, 4η Ιουνίου 2024
8477c88aa5e3de0cf4eaf24d8ab0892c.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Το φωτισμένο οδικό δίκτυο, ύψιστης σημασίας προτεραιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κυρίαρχο στοιχείο η ασφάλεια. Σε αυτόν τον στόχο η Περιφέρεια εργάζεται σταθερά με συνεχείς παρεμβάσεις ενίσχυσης του οδοφωτισμού στα νησιά της

Στην υπογραφή σύμβασης προμήθειας φωτιστικών σωμάτων για την κάλυψη επιπλέον 240 χλμ του οδικού δικτύου με τον πλέον σύγχρονο και προηγμένο οδοφωτισμό, προέβησαν χθες το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Dasteri Systems Α.Ε.,Γιάννη Δαστερίδης.

Με τα έργα φωτισμού που συνεχίζονται στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με δεδομένο ότι σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μεγάλος αριθμός έργων σε όλο το φάσμα των παρεμβάσεων με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας προχώρησαν στην αποτύπωση των αναγκών και χθες υπεγράφη η σχετική σύμβαση προμήθειας φωτιστικών σωμάτων, βάσει της οποίας, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασής τους θα έχει διαμορφωθεί το μεγαλύτερο συνεχόμενα φωτισμένο οδικό δίκτυο στη χώρα.

Τα ελληνικής κατασκευής φωτιστικά LED εταιρείας Dasteri Systems Α.Ε., είναι τελευταίας γενιάς, στο πλαίσιο μιας έξυπνης εφαρμογής, που συνδυάζει δυνατότητες όπως free wifi , ρύθμιση φωτεινότητας, μέχρι και πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες με αισθητήρες σε κάθε φωτιστικό σημείο. Η εγκατάστασή τους, όχι μόνο διαμορφώνει ένα άρτια φωτισμένο, ασφαλές οδικό δίκτυο, αλλά συμβάλει και στη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, στόχο κρίσιμης σημασίας σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης όπως αυτή που διανύουμε.

Το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 9:07ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency