Τη ζωή του έχασε αιφνίδια, χθες Τετάρτη 22 Μαΐου, ένας 44χρονος Γερμανός τουρίστας, στην Κω.
Ο άνδρας έκανε προπόνηση μαζί με τη σύζυγό του, στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου που διέμενε, όταν ξαφνικά ένιωσε ζαλάδες. Αμέσως ενημέρωσε τη σύζυγό του η οποία προσπάθησε να του δώσει ένα μπουκάλι νερό, με τον άνδρα όμως να χάνει τις αισθήσεις του.
Το ξενοδοχείο αμέσως κάλεσε εργαζόμενο για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες αλλά και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Κω, ενώ ταυτόχρονα και η σύζυγός του μαζί με άλλον έναν παρευρισκόμενο προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 44χρονου, έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου.
Την παρέμβαση του Ομίλου για τη Δημοκρατία σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κλάδης, αναλύοντας το σχέδιο της παράταξής του για έναν Δήμο που στηρίζεται στους ανθρώπους του
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό μέγαρο Καλύμνου η τιμητική εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σταμάτης Κ. Μανούσης: Ένα Αφήγημα Ζωής», το οποίο έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας