Δήμος Κω: 174.373€ για νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Ψαλίδι - Υπεγράφη η σύμβαση

Κοινωνια Τρίτη, 21η Μαΐου 2024
41bb5a5faea233faa12c09de015fe0e8.jpg

Υπεγράφη η σύμβαση για νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στον υδροβιότοπο Ψαλιδίου, μεταξύ του Δήμου Κω και της εταιρείας «ΡΑΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, υποδέχθηκε τον εργολάβο του έργου παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Χρυσόπουλου Αλέξανδρου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του έργου, συνολικής δαπάνης 174.373,45€ (χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Κω).

Πρόκειται να τοποθετηθούν νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED, στην παραλιακή οδό Οδυσσέα Ελύτη, συνολικού μήκους 1,4 χλμ., συμπεριλαμβανόμενου του περιβάλλοντα χώρου στο τέρμα του δρόμου και το δρόμο που οδηγεί στο κέντρο επισκεπτών του υδροβιότοπου.

Ο Δήμαρχος Κω στις δηλώσεις του ζήτησε τη δέσμευση του εργολάβου ώστε να παραδοθεί το έργο έγκαιρα, ενώ ο κ. Χρυσόπουλος τόνισε ότι το έργο θα ξεκινήσει άμεσα, συμπληρώνοντας ότι είναι σημαντικό για την Κωακή κοινωνία να παραδίδονται τα έργα στην ώρα τους.

Κλείνοντας τον λόγο πήρε ο εργολάβος ο οποίος δήλωσε:

«Θα ανταποκριθώ πλήρως στις υποχρεώσεις μου, υπάρχει σχετική εμπειρία και να είστε σίγουροι ότι το έργο θα γίνει σωστά, εμπρόθεσμα και θα είναι λειτουργικό»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί 174.373€ για δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Ψαλίδι, από ίδιους πόρους υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση

Νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στον υδροβιότοπο Ψαλιδίου,

θα κατασκευαστεί μέσα στους επόμενους μήνες, σε αντικατάσταση γερασμένης και ελλιπούς υφιστάμενης εγκατάστασης.

Την σχετική σύμβαση υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, σύμφωνα με την υπ΄αριθμό 12/2022 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Κω, με εργολήπτρια επιχείρηση την «ΡΑΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Το έργο, συνολικής δαπάνης 174.373,45€, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Κω.

Πρόκειται για σύγχρονο δίκτυο, με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED, στην παραλιακή οδό Οδυσσέα Ελύτη, συνολικού μήκους 1,4 χλμ., συμπεριλαμβανόμενου του περιβάλλοντα χώρου στο τέρμα του δρόμου και το δρόμο που οδηγεί στο κέντρο επισκεπτών του υδροβιότοπου.

Το έργο αποσκοπεί στην αύξηση της οδικής ασφάλειας, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή συνύπαρξη αυτοκινήτων, δικύκλων, ποδηλατών και πεζών, σε μια περιοχή αυξημένης επισκεψιμότητας, ειδικά στους καλοκαιρινούς μήνες, παράλληλα με το ανάλογο αισθητικό αποτέλεσμα, για την ολοκληρωμένη ανάδειξη της περιοχής.

Όλες οι εγκαταστάσεις μελετήθηκαν και θα κατασκευασθούν με γνώμονα την ασφάλεια και την μεγάλη διάρκεια ζωής, σε συνδυασμό με το χαμηλό αρχικό κόστος, μικρή δαπάνη συντήρησης και την επίτευξη ενεργειακής οικονομίας.

Γραφείο Τύπου

2024 5 21 Βιότοπος ηλεκτροφωτισμός σύμβαση υπογραφή  (2).jpg

2024 5 21 Βιότοπος ηλεκτροφωτισμός σύμβαση υπογραφή  (3).jpg

2024 5 21 Βιότοπος ηλεκτροφωτισμός σύμβαση υπογραφή  (1).jpg

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img_7867.jpeg
Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα ΤΕΕ Αντώνη Γιαννικουρή

Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

astynomianew.jpg
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-131924.png
Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς

purosvestikiww.jpg
Καταστράφηκε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι από πυρκαγιά

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι της Κω, η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές με την καταστροφή να είναι σχεδόν ολοκληρωτική

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 1:36ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας