Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Πολιτικη Δευτέρα, 6η Μαΐου 2024
5e0ed62797aa4b5e2b7626d377ddfe66.jpg

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Με τριήμερη παραμονή στην Κω ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της περιοδείας του στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου και Κω, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης. Η περιοδεία ξεκίνησε την Κυριακή των Βαΐων και ο κ. Νικητιάδης επισκέφθηκε το Αγαθονήσι, τη Λέρο, την Πάτμο, την Κάλυμνο και την Κω.

Ο κ. Νικητιάδης κατά την παραμονή του στην Κω, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το χωριό της Κεφάλου όπου παρακολούθησε τη «δεύτερη Ανάσταση» και είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και των Ευρωσοσιαλιστών για μία κοινή ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική, τη δημιουργία ευρωστρατού και κοινών εξοπλιστικών προγραμμάτων, παραλλήλως με την ύπαρξη μόνιμων χρηματοδοτικών ταμείων όπως αυτό του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει η Ευρώπη κάτω από ένα ενιαίο πλαίσιο γεωπολιτικές αλλά και κοινωνικές προκλήσεις.

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου, ο κ. Νικητιάδης επισκέφθηκε το Πυλί της Κω όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Γεωργίου και παραβρέθηκε στις γνωστές σε όλη τη Δωδεκάνησο Ιπποδρομίες που αποτελούν σημείο αναφοράς για την περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση των Ιπποδρομιών, ο τ.Υφυπουργός απέμεινε το κύπελο στον πρώτο νικητή των Ιπποδρομιών.

Με το πέρας της περιοδείας του ο κ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Επισκέφθηκα όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα το Αγαθονήσι, τη Λέρο, την Πάτμο, την Κάλυμνο και την Κω. Ανέπτυξα τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και των Ευρωσοσιαλιστών σε κομματικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις τοπικές κομματικές οργανώσεις και συναντήθηκα με κομματικά στελέχη και φίλους του Κόμματος. Διαπίστωσα για μία ακόμη φορά την πλήρη εγκατάλειψη των νησιών μας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τη διάλυση της Δημόσιας Υγείας, την αδιαφορία για την ανάπτυξη των νησιών, την καθημερινή ταλαιπωρία των νησιωτών μας καθώς και την καθολική διαμαρτυρία για την ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά και στα νησιά μας είναι πολύ πιο έντονη λόγω της απόστασης από την ηπειρωτική Ελλάδα και της παράλυσης του θεσμού του μεταφορικού ισοδυνάμου.

Στις ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου, μετά τις επαφές που είχα με τους νησιώτες μας, διαπίστωσα πως ο Ελληνικός λαός θα στείλει ηχηρό μήνυμα επιστροφής της ισχυρής σοσιαδημοκρατίας, δίνοντας υψηλά ποσοστά στο ΠΑΣΟΚ και αποδοκιμάζοντας τους εκβιασμούς του κ. Μητσοτάκη και την καταστρεπτική πολιτική της ΝΔ, που οδήγησε τους Έλληνες να είναι τελευταίοι στην αγοραστική δύναμη και να ζουν με pass και επιδόματα».

Ο κ. Νικητιάδης θα συνεχίσει τη δεύτερη φάση της περιοδείας του ξεκινώντας από τη Σύμη όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις της 79ης Επετείου της 8ης Μαΐου 1945, ημέρα υπογραφής του πρωτοκόλλου παράδοσης των στρατευμάτων κατοχής της Δωδεκανήσου στις συμμαχικές δυνάμεις. Η περιοδεία του τ.Υφυπουργού θα συνεχιστεί με επισκέψεις σε χωριά της Ρόδου.

006.jpeg

007.jpeg

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-10-153103.png
Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (Κ20) ο Παναγιώτης Σπυρου του Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ.

Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας

belme.jpg
Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικούς από τον Δήμο Αστυπάλαιας

Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.

1000kh563-parhgoriki.jpg
΄Ελλη Καρανίκα: Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-10-151725.png
Ο 23χρονος Μάριος Σπυρίδης εκπροσωπεί την Περιφέρεια με τα «Γιαπράκια» και την καινοτόμο εκδοχή τους, «THRIA³»

Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 5:12ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας