Εφτά ρούχα, συνολικής αξίας 200 ευρώ, έκλεψαν 3 Ρομά το απόγευμα της Κυριακής 28 Απριλίου, από κατάστημα ένδυσης στο Ζηπάρι.
Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 17:30 χθες το απόγευμα, 2 άνδρες ηλικίας 33 και 42 ετών, μαζί με μια γυναίκα 44 ετών, επισκέφθηκαν κατάστημα ένδυσης στο Ζηπάρι. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταφέρει να κλέψει τα ρούχα.
Όταν οι δράστες αποχώρησαν από την επιχείρησή του, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι ορισμένες κρεμάστρες ήταν άδειες και ότι του έλειπαν συνολικά εφτά ρούχα, αξίας 200 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας προσκόμισε το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του καταστήματος, στην αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τους δράστες λίγο αργότερα.
Οι δύο άνδρες δεν αποδέχθηκαν τις εις βάρος τους κατηγορίες, ενώ η γυναίκα δήλωσε ότι δεν είχε λεφτά να τα αγοράσει και για αυτό τα έκλεψε.
Να σημειωθεί ότι κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι 3 δράστες, ενώ τα ρούχα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη.
Tέσσερα οχήματα παρασύρθηκαν στη θάλασσα - Σε έξι ώρες έπεσαν 202 χιλιοστά βροχής - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μεγάλα προβλήματα στο νησί
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας