Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ: Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση φορέων, σωματείων και κατοίκων της Νισύρου

Κοινωνια Τετάρτη, 17η Απριλίου 2024
dae037444d3a7629d5daa2e58cd120ef.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδ/σου χαιρετίζει την κινητοποίηση αλληλεγγύης στην Νίσυρο, σε κάτοικο του νησιού, γονιό που κατήγγειλε ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του και βρέθηκε αντί να προστατεύεται αυτός κι η οικογένειά του, να συλλαμβάνεται επειδή στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων.

Χθες 16 Απρίλη κάτοικοι του νησιού και φορείς συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Νισύρου και διαμαρτυρήθηκαν για την σύλληψη και απαίτησαν την απελευθέρωσή του.

Το δίχτυ προστασίας, το οποίο απλώθηκε από τους κατοίκους του νησιού, κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας.

Στηρίζουμε το ψήφισμα των κατοίκων με πάνω από 250 υπογραφές και τους φορείς που συμμετείχαν, Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Νισύρου, Σύλλογος ΓΛΤ Νισύρου, Σύλλογος Δασκάλων Δημοτικού σχολείου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου, Α.Σ Πολυβότης Νισύρου και Πολιτιστικός Σύλλογος Νισύρου ο Διαβάτης.

Το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία της περιοχής θα βρισκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας σε ότι χρειαστεί το επόμενο διάστημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
21 °C
Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 7:08ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency