Γ. Νικητιάδης : «Οι φιέστες της ΝΔ κατά της ακρίβειας γκρεμίζονται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ»

Πολιτικη Τετάρτη, 10η Απριλίου 2024
af91c21f458b26f6dd56a13175e2ac1a.jpg

Γ. Νικητιάδης : «Οι φιέστες της ΝΔ κατά της ακρίβειας γκρεμίζονται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ»

Δήλωση Γ. Νικητιάδη βουλευτή Δωδεκανήσου και υπευθύνου του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής για τη νέα άνοδο του πληθωρισμού και τις νέες αυξήσεις στα τρόφιμα μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

«Σε πλήρη κατάρρευση του αφηγήματος της Κυβέρνησης περί εισαγόμενου πληθωρισμού των τροφίμων και «αποτελεσματικών» μέτρων που έλαβε κατά της ακρίβειας καταλήγουν οι διαπιστώσεις όλων των αρμόδιων οργανισμών που μετρούν τακτικώς το επίπεδο τιμών βασικών προϊόντων σε κάθε χώρα.

Μετά τις πρόσφατες μετρήσεις και διαπιστώσεις του ΔΝΤ και του ΟΟΣΑ έρχεται εκ νέου για πολλοστή φορά να καταγράψει η ΕΛΣΤΑΤαύξηση του πληθωρισμού τροφίμων στο 5,2% και γενική αύξηση του πληθωρισμού στο 3,2%. Τα στοιχεία του ΟΟΣΑ μας κατατάσσουν στις πιο ακριβές χώρες παγκοσμίως. Το ΔΝΤ τεκμηριώνει ότι στη χώρα μας η ακρίβεια πλήττει περισσότερο τα χαμηλά εισοδήματα όπου ο πληθωρισμός αγγίζει το 19% και όταν πρόκειται για διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά ο πληθωρισμός ανέρχεται στο 31%.

Ο κ. Σκρέκας και η Κυβέρνηση επαίρονται ότι τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα. Επειδή δε ζουν σε άλλη χώρα προφανώς έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Οι επικοινωνιακές φιέστες της ΝΔ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας έχουν γυάλινα πόδια και γκρεμίζονται καθημερινώς στα ταμεία των σούπερ μάρκετ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-17-144112.png
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Τραγικά προβλέψιμος ο κ. Νικηταράς. 6 χρόνια μετά του φταίει ο Κυρίτσης

''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''

96e0efda0167dee87eb6b7fb5fc30ab7_xl.webp
Η Οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων στις οδούς Ακτή Κουντουριώτη, Ρήγα Φεραίου και Αντ. Ιωαννίδη

Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.

stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τρίτη, 17 Ιουνίου 10:11ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency