Την ανησυχία τους για την επικινδυνότητα στο οδικό δίκτυο στην είσοδο της πόλης της Κω, εξέφρασαν πριν λίγες ημέρες, μέσω του kosnews24 συμπολίτες μας (πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα).
Περίπου 20 ημέρες μετά από το πρώτο δημοσίευμα, σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου, πολίτες έγιναν μάρτυρες ακόμα ενός ατυχήματος (δεν ήταν το πρώτο) καθώς ποδηλάτισσα έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά, λόγω της κατάστασης του οδικού δικτύου.
Διάφορα υλικά τα οποία έχουν αφεθεί στο οδόστρωμα λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή, οι τομές που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, αλλά και οι παροχές για την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού, οι οποίες είναι εκτεθειμένες, δημιουργούν έναν επικίνδυνο συνδυασμό με οδηγούς δικύκλων να έχουν χτυπήσει στο συγκεκριμένο σημείο.
Οι πολίτες ζητούν να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα, με την ολοκλήρωση των εργασιών και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις