Στην Κω έφτασε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου η Maria dG Olson.
Η κ. Olson είναι επιτετραμμένη στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Είναι διπλωμάτης καριέρας και μέλος της Ανώτερης Διπλωματικής Βαθμίδας. Εντάχθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 1998 και έχει υπηρετήσει στη Ρωσία, την Ιορδανία, τη Συρία και το Μπουρούντι. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες αποστολές στην Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένης και της θέσης διευθύντριας του Γραφείου Νοτίων Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως υπεύθυνη για την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο και τη Μάλτα. Eπίσης έχει διατελέσει εκπρόσωπος τύπου του Γραφείου Ευρωπαϊκών και Ευρασιατικών Υποθέσεων.
Η κ. Olson επισκέφθηκε το πρωί τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας στην Κω, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις στο Δημαρχείο καθώς και στο ΚΥΤ στο Πυλί.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής
Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.