Στην Κω έφτασε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου η Maria dG Olson.
Η κ. Olson είναι επιτετραμμένη στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Είναι διπλωμάτης καριέρας και μέλος της Ανώτερης Διπλωματικής Βαθμίδας. Εντάχθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 1998 και έχει υπηρετήσει στη Ρωσία, την Ιορδανία, τη Συρία και το Μπουρούντι. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες αποστολές στην Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένης και της θέσης διευθύντριας του Γραφείου Νοτίων Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως υπεύθυνη για την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο και τη Μάλτα. Eπίσης έχει διατελέσει εκπρόσωπος τύπου του Γραφείου Ευρωπαϊκών και Ευρασιατικών Υποθέσεων.
Η κ. Olson επισκέφθηκε το πρωί τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας στην Κω, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις στο Δημαρχείο καθώς και στο ΚΥΤ στο Πυλί.
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας