ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη, το τμήμα των Παμπαιδων του Έσπερου έφερε τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις ενός υπέροχου ταξιδιού

Αθλητικα Παρασκευή, 15η Μαρτίου 2024
29c05bf76ce0f4f5459bd2fc2acd5d7b.jpg
Επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη, το τμήμα των Παμπαίδων του Έσπερου έφερε τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις ενός υπέροχου ταξιδιού...τέτοιου είδους ταξίδια βοηθάνε τα παιδιά να εξελιχθούν αθλητικά, αφού κατά τη διάρκειά τους καλούνται να "αντιμετωπίσουν" αντίστοιχα τμήματα ιστορικών σωματείων με μεγάλη εμπειρία στο μπάσκετ και πρότυπων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης.
Πρωτίστως όμως, τα ταξίδια αυτά ανοίγουν νέους ορίζοντες στα παιδιά μέσα από τα καινούργια μέρη και τα νέα πρόσωπα που συναντούν, τα ενισχύουν κοινωνικά καθιστώντας τα ενεργά μέλη τη ίδιας ομάδας, όπου ο καθένας έχει τον ρόλο του και τα ενδυναμώνουν συναισθηματικά μέσα από τη συνύπαρξη και τη συνεργασία με τους συναθλητές τους.
Ο Σύλλογός μας θεωρεί πολύ σημαντικές αυτού του είδους τις αποστολές, για αυτό και πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος όλων των τμημάτων των Ακαδημιών του, κατά τη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς, με τους γονείς να επιβαρύνονται κάθε φορά το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Η επίτευξη λοιπόν μιας τέτοιας αποστολής, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια επιχειρηματιών του νησιού μας, που συμμερίζονται αυτή μας την προσπάθεια και κάθε φορά στηρίζουν και βοηθούν τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας να ζουν εμπειρίες μοναδικές.
Ευχαριστούμε θερμότατα το DIMITRA BEACH HOTEL & SUITES και MICHELANGELO RESORT & SPA του κ. Λισγάρη Μιχαήλ, το MODAWOOD HOME & HOTEL FURNISHING του κ. Γρηγόρη Μουζουράκη και το ALL DAY TRAVEL των κ.κ. Τσολάκη Γιώργο και Κοκορομύτη Νικόλαου.
Παραμένετε αρωγοί των νέων αθλητών και της προσπάθειάς τους για συνεχή βελτίωση.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Τρίτη, 17 Ιουνίου 11:00ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency