Κλοπή ποδηλάτου σημειώθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην πόλη της Κω και συγκεκριμένα έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω.
Το ποδήλατο ανήκε σε 14χρονο ο οποίος είχε πάει να παίξει μπάσκετ μαζί με τους φίλους του στο γήπεδο το οποίο υπάρχει στο σχολικό συγκρότημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω.
Μετά από λίγη ώρα ο 14χρονος πήγε στο σημείο όπου είχε αφήσει το ποδήλατό του, διαπιστώνοντας ότι αυτό είχε κλαπεί.
Τελικά το ποδήλατο βρέθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βεροιοπούλου από άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι εντόπισαν έναν 24χρονο Παλαιστίνιο να επιβαίνει σε αυτό.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου παραδέχθηκε την κλοπή, ενώ το ποδήλατο επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής
Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.