ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται - Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων μας

Πολιτικη Τρίτη, 27η Φεβρουαρίου 2024
0878cca56e84acd285635553542c14a2.jpg

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

[email protected]ΑΡ. ΠΡΩΤ. 5 / 27-2-2024

Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται!

Σήμερα, 27/2/2024, το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε δεκτή την αγωγή του ΥΠΑΙΘΑ και έκρινε την απεργία αποχή (ΔΟΕ - ΟΛΜΕ) από την «ατομική αξιολόγηση» παράνομη, με βάση το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έχει διαμορφωθεί όλα τα τελευταία χρόνια.

Δεν τρομοκρατούμαστε!

Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων!

Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!!!

Το ΥΠΑΙΘΑ και η κυβέρνηση , με διώξεις και καταστολή επιχειρούν να κάμψουν τον δίκαιο αγώνα μας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και την παιδαγωγική μας υπόσταση.

Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες κατά παραγγελία δικαστικές αποφάσεις θα μας λυγίσουν.

Ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο αποφασιστικά! Η αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση δε θα περάσει!

Προχωράμε αποφασιστικά στην υλοποίηση της απεργίας αποχής που ήδη έχει αποφασιστεί να κηρυχθεί από τη ΑΔΕΔΥ. Ούτε βήμα πίσω!

Δίνουμε αποφασιστική απάντηση στην ποινικοποίηση των αγώνων μας και με τη μαζική μας συμμετοχή στη αυριανή πανεργατική απεργία. Κλείνουμε όλα τα σχολεία, συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Κριαράς Στέλιος Τσάμη Αντιγόνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
50067e4e-laboratory-2815641_1280.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Στήριξη προς τους Εργαστηριακούς Ιατρούς της Κω»

''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.

dethak.jpg
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στην Αντιμάχεια

Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

kos-(2).jpg
Συνελήφθη 25χρονη για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω

Η 25χρονη εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει δέμα με κάνναβη - Κατασχέθηκαν 327 γραμμ. κάνναβης, 920 ευρώ  κ.α.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
33 °C
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 6:12ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency