Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση στην Κω
Κατασχέθηκαν -273-γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη το Σάββατο (24 Φεβρουαρίου 2024) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 28χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, προχθές το πρωί πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον δράστη, κατά την άφιξη στο νησί με πλοίο της γραμμής από Πειραιά και διαπιστώθηκε ότι κατείχε και μετέφερε ποσότητα κάνναβης (ακατέργαστη) βάρους 272,65 γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω