
Άτυχοι στάθηκαν οι αθλητές μας Γιάννης Βραχνάς και Κυριάκος Παππούλης στην προσπάθεια τους να επαναλάβουν την περυσινή επιτυχία και να
κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ στην κατηγορία των εφήβων. Έφτασαν στον ημιτελικό όπου και ηττήθηκαν από τους Κοντοστάθη/Καβαρατζή από την Αλεξανδρούπολη με 2-1 σετ. Οι αθλητές μας είχαν ματς μπωλ το οποίο και δεν αξιοποίησαν στο 15-16 του τρίτου σετ και τελικά έχασαν στις λεπτομέρειες με 20-18. Έπειτα εμφανώς απογοητευμένοι ηττήθηκαν ακι στο μικρό τελικό από τους Πρεβεζάνους Ζήση/Οικονόμου και πήραν την τέταρτη θέση στην Ελλάδα για τη φετινή περίοδο.
Τα «δίδυμα» Γιαννέλης / Νάτσιος και Καρατζοπούλου / Σπανού αναδείχτηκαν πρωταθλητές μπιτς βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα στην κατηγορία Κάτω των 20 ετών στους τελικούς του «Lipton Ice Tea Juniors» που φιλοξενήθηκε στην παραλία Πρέβεζας.
Καρατζοπούλου και Σπανού επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τις ήθελαν να είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ στους άνδρες, οι Καραβάτζης / Κοντοστάθης έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στα ημιτελικά αποκλείοντας τους περσινούς νταμπλούχους (σε Κ18 και Κ20) Βραχνά / Παππούλη, αλλά στον τελικό, Γιαννέλης και Νάτσιος επικράτησαν στις λεπτομέρειες.
Τις απονομές των πρωταθλητών έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος ευχήθηκε στους φιναλίστ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, ενώ στάθηκε και στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τους ημιτελικούς μέχρι και τους μεγάλους τελικούς:
Ανδρες
Ημιτελικά
Βραχνάς / Παππούλης – Καβαρατζής / Κοντοστάθης 1-2 (14-21, 22-20, 18-20)
Γιαννέλης / Νάτσιος – Ζήσης / Οικονόμου 2-1 (14-21, 21-15, 17-15)
Μικρός τελικός
Βραχνάς / Παππούλης – Ζήσης / Οικονόμου 0-2 (16-21, 16-21)
Τελικός
Καβαρατζής / Κοντοστάθης – Γιαννέλης / Νάτσιος 1-2 (19-21, 21-16, 12-15)
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Αποκλειστικά μέσω Α.Σ.Ε.Π. η διαδικασία από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας