Εγκρίθηκε χθες Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η προκήρυξη δύο θέσεων ειδικευόμενων ιατρών Ε.Σ.Υ επί θητεία στον βαθμό του ΕΠΙΜ.Α’ ειδικότητας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ και ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, για το Γ.Ν.-Κ.Υ ΚΩ καθώς υπάρχουν οι αντίστοιχες οργανικές κενές θέσεις στον οργανισμό του Νοσοκομείου.
Να σημειωθεί ότι τόσο στην καρδιολογική κλινική όσο και στο Ακτινολογικό τμήμα, υπηρετεί μόνο ένας ιατρός ΕΣΥ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας.
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις