Η. Χρυσόπουλος: ''Προχωράμε στην αύξηση των κρεβατιών αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο.''
Κ. Χατζηπαναγιώτη: '' Οι επισκέπτες του νησιού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν''.
Για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κω να προβεί στην πρόσληψη ειδικευμένου γιατρού ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ, μίλησε στο kosnews24 ο υποδιοικητής του ιδρύματος κ. Ηλίας Χρυσόπουλος, ενώ δηλώσεις στο kosnews24 παραχώρησε και η πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Κω κα Καλλιόπη Χατζηπαναγιώτη.
Τι δήλωσε ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Κω κ. Ηλίας Χρυσόπουλος στο kosnews24
''Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα νεφρολόγο στο νοσοκομείο, επισκέπτεται τους ασθενείς 10 μέρες το μήνα και αμοίβεται από το νοσοκομείο με απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Ουσιαστικά πάμε να καλύψουμε αυτό το κενό ώστε να υπάρχει μια δεύτερη βάρδια και να καλύπτεται το κενό σε περίπτωση άδειας ενός εκ των δυο'', δήλωσε ο υποδιοικητής του νοσοκομείου στο kosnews24, ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας ότι η πρόσληψη αυτή θα βοηθήσει αρκετά στο να εξυπηρετούνται όλοι οι αιμοκαθαιρόμενοι, χωρίς να αναγκάζονται να μεταβαίνουν σε άλλα νοσοκομεία εκτός του νησιού.
Προχωράμε στην αύξηση των κρεβατιών αιμοκάθαρσης. Έχουμε 9 κρεβάτια και θα προσθέσουμε αλλά 3, δηλαδή στο σύνολο θα έχουμε 12. Έχουμε κάνει τις μελέτες και είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά θα μπορούν να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα 12 άτομα, επί της ουσίας μηδενίζεις το χρόνο της δεύτερης βάρδιας.'', δήλωσε ο κ. Χρυσόπουλος
Η συγχαρητήρια επιστολή της κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη.
Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής