ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την 16-02-2024 ημέρα Παρασκευή στις 08:00 και στις 14:00, στην περιοχή Μαρμάρι, Λάμπη και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο νησί της Κω.
Επίσης την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 08:00 έως 14:00, στις περιοχές Τιγκάκι-Μαρμάρι πέριξ των οδών Μικρασιατών Προσφύγων & Καποδίστρια Ιωάννη και στη περιοχή Σελβέρι, στο νησί της Κω.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
Ν. Ι. Θεοφιλίδης
Διευθυντής Περιοχής Κω
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις