ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Α. Χρυσόπουλος στο kosnews24: Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Πυλίου

Πολιτικη Τρίτη, 6η Φεβρουαρίου 2024
3a68499af25f9c661a2321ab58fa98ef.jpg

Για την εξέλιξη του χρηματοδοτούμενου έργου: «Βελτίωση βατότητας κεντρικής οδού Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου», μίλησε στην κάμερα του kosnews24 ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος.

Ο κύριος Χρυσόπουλος, ανέφερε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών ο εργολάβος έχει πάρει ακόμη μια παράταση έως τις 14 Φεβρουαρίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

''Ξέρετε ότι, κατά τη διάρκεια του χειμώνα (είτε υπάρχουν βροχές, είτε υπάρχει πολύ κρύο), δυστυχώς οι εργολάβοι δεν μπορούν να ρίξουν άσφαλτο έτσι όπως πρέπει και γι’ αυτό τον λόγο δίνουμε κάποιες παρατάσεις, οι οποίες είναι αναγκαίες για την ολοκλήρωση του έργου.''

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων, Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικών Συγκοινωνιών, δήλωσε στην κάμερα του kosnews24, ότι κατόπιν συνομιλίας που είχε με τον εργολάβο, υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις ότι οι ασφαλτοστρωσεις θα έχουν ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, αφού οι καιρικές συνθήκες δείχνουν να ευνοούν, ενώ αναφορικά με την ολοκλήρωση των εργασιών για τον ηλεκτροφωτισμό του κεντρικού δρόμου Πυλίου, ο κ. Χρυσόπουλος τόνισε ότι ο εργολάβος τις επόμενες εβδομάδες θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες.

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-18-204448.png
Δήμος Κω: 17 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις ολοκληρώθηκαν μετά από δεκαετίες στο Λινοπότη - Θα διορθωθούν οι αστοχίες στις διαγραμμίσεις

Από λάθος εκτίμηση στη ρύθμιση των παραμέτρων που απαιτούνται για την ορθή χάραξη, εκ μέρους του χειριστή της εργολήπτριας εταιρείας, παρουσιάστηκαν παρεκκλίσεις σε σημεία του οδοστρώματος, σε ότι αφορά τη διατήρηση σταθερού άξονα και πλάγιων γραμμών οριοθέτησης του πλάτους της οδού.

50067e4e-laboratory-2815641_1280.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Στήριξη προς τους Εργαστηριακούς Ιατρούς της Κω»

''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.

dethak.jpg
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στην Αντιμάχεια

Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 6:54ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency