ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Τα προβλήματα της Δικαιοσύνης στα Δωδεκάνησα στην συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Πολιτικη Πέμπτη, 18η Ιανουαρίου 2024
83fc396283aadd95fc7a27038f513c89.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Τα προβλήματα της Δικαιοσύνης στα Δωδεκάνησα στην συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε εποικοδομητική συνεργασία, για ζητήματα που απασχολούν την δικαιοσύνη στα Δωδεκάνησα, με την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου έθεσε στον Υπουργό κ. Γιώργο Φλωρίδη, στον Υφυπουργό κ. Γιάννη Μπουγά και στον Γενικό Γραμματέα κ. Πάνο Αλεξανδρή θέματα που αφορούν την στελέχωση των δικαστηρίων του νομού, κτηριακά ζητήματα (του Πρωτοδικείου Ρόδου και του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω), θέματα του Ινστιτούτου του Ναυτικού Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας της Ρόδου και τέλος επεσήμανε και ολοκληρώθηκε η διόρθωση της, εκ παραδρομής, αναφοράς της Καλύμνου στον νέο δικαστικό χάρτη στο Περιφερειακό Πρωτοδικείου Ρόδου αντί του ορθού της Κω.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων του, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης, δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος για την συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και για την προοπτική επίλυσης όλων των θεμάτων που έθεσε στο αρμόδιο Υπουργείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
29152323.jpg
Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ομίλου Κυπριώτη με την HIG

Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.

i-oikonomia-tis-chrisis-anti-tis-idioktisias-apo-to-aftokinito-mechri-ton-eksoplismo.jpg
Η οικονομία της χρήσης αντί της ιδιοκτησίας: Από το αυτοκίνητο μέχρι τον εξοπλισμό

Το “access economy”, το μοντέλο σύμφωνα με το οποίο αποκτούμε πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες, χωρίς ιδιοκτησία, δίνει προτεραιότητα στην προσωρινή μίσθωση ή δανεισμό. Και φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει.

iatrikos-sullogos-kw.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κω: Έντονη ανησυχία για την απαξιωτική στάση απέναντι στον κλάδο των εργαστηριακών ιατρών

Επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Κω προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 11:34ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency