ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Να σταματήσει κάθε δίωξη των αστυνομικών - ΑΜΕΣΑ να επιληφθεί η περιφέρεια για την αποκατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της

Πολιτικη Δευτέρα, 15η Ιανουαρίου 2024
a134286ce01c1a86fc4b9df0408771b8.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρίς έκπληξη παρακολουθούμε την κατάσταση που έχει προκληθεί μετά την πρωτοβουλία των αστυνομικών να μπαζώσουν δυο επικίνδυνες λακκούβες στο οδόστρωμα επαρχιακής οδού της Κω. Η πρωτοβουλία αυτή, μετά από μακροσκελέστατη ανάρτηση του περιφερειάρχη, οδήγησε τους δυο αστυνομικούς σε ΕΔΕ, αφού η πράξη τους αυτή θεωρήθηκε, κατά τον περιφερειάρχη, ως «αυτοδικία».

Να θυμίσουμε στον περιφερειάρχη, αυτό που πριν 2500 χρόνια είχε πει ο Αγάθωνας.

«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι. Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει». Και για να το εξηγήσουμε «Ο κυβερνήτης πρέπει να θυμάται τρία πράγματα. Πρώτον ότι κυβερνά ανθρώπους. Δεύτερον ότι πρέπει να κυβερνά σύμφωνα με τους νόμους. Τρίτον ότι δεν θα κυβερνά αιωνίως».

Δυο εργαζόμενοι, που έχουν δεχτεί στην υπηρεσία τους άπειρα τηλεφωνήματα από τους οδηγούς για την κατάσταση του οδοστρώματος, που μπορεί να προκαλούσε ατυχήματα ή και δυστύχημα, πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν κάτι. Και αντιμετώπισαν την οργή του περιφερειάρχη, που όφειλε να έχει αποκαταστήσει αυτή τη ζημιά, δεδομένου ότι υπάρχει σύμβαση με τεχνική εταιρεία ύψους 1.200.000 ευρώ, για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Κω που υπάγεται στην περιφέρεια.

Αντί να ζητήσει το λόγο από την εταιρεία, οδήγησε σε ΕΔΕ δυο εργαζόμενους!

Και αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, πως σημασία έχει να μην υπάρξει η παραμικρή ατέλεια για το προφίλ του περιφερειάρχη! Του απόντα περιφερειάρχη από τα προβλήματα του λαού και διαρκώς παρόντα στα δρώμενα των επιχειρηματικών ομίλων. Η απάντηση μας είναι πως μόνο ο λαός σώζει το λαό, κάτι που στην πράξη έδειξαν οι δυο αστυνομικοί.

Να σταματήσει, λοιπόν, κάθε δίωξη των αστυνομικών και ΑΜΕΣΑ να επιληφθεί η περιφέρεια για την αποκατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της.

15/01/2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
limenikonew.png
Θάνατος 82χρονου Πολωνού λουόμενου στην Κω

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Μαστιχαρίου.

astynomia-1-(1).jpg
ΚΩΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν στην Κω τρία μέλη του κυκλώματος. Κατασχέθηκαν 12.760 ευρώ, 820 πακέτα λαθραία τσιγάρα, πλωτό σκάφος κ.α.

29152323.jpg
Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ομίλου Κυπριώτη με την HIG

Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 6:27ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency