ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : ‘’ Σε ζητήματα νομιμότητας δεν γίνονται εκπτώσεις. Αυτονόητη η αναβολή του δημοτικού συμβουλίου’’
Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
‘’Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναγκάστηκε να παραδεχτεί το γεγονός ότι δεν υπήρχαν εισηγήσεις για τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου και να πράξει το αυτονόητο: να αναβάλει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που εκ των πραγμάτων αντιμετώπιζε ζήτημα ακυρότητας.
Φυσικά οι εργαζόμενοι στο Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στους οποίους η Πρόεδρος επιρρίπτει τις ευθύνες, είναι οι τελευταίοι που φταίνε.
Το συγκεκριμένο ζήτημα είχαν αναδείξει και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου ενώ δημόσιες παρεμβάσεις έκαναν τόσο η κ.Κική Μακρή όσο και ο κ.Ηλίας Σιφάκης.
Σε ότι αφορά στη Δύναμη Αλλαγής, ισχύει στο ακέραιο η τοποθέτηση του Ηλία Σιφάκη ότι θα ασκήσουμε δημιουργική και προγραμματική αντιπολίτευση.
Θα επιδιώξουμε με προτάσεις να διαμορφώσουμε προοπτικές ευρείας συνεργασίας στο δημοτικό συμβούλιο.
Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να τηρείται η νομιμότητα, να υπάρχει σεβασμός στη θεσμική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.
Σε αυτά τα ζητήματα δεν θα κάνουμε εκπτώσεις.
Και αυτό το καταστήσαμε ήδη από την πρώτη μέρα, ξεκάθαρο.’’
Η απάντηση της υπεύθυνης του Δημοσιογραφικού τμήματος του Κostv.
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Μαστιχαρίου.
Συνελήφθησαν στην Κω τρία μέλη του κυκλώματος. Κατασχέθηκαν 12.760 ευρώ, 820 πακέτα λαθραία τσιγάρα, πλωτό σκάφος κ.α.
Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.