Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργος
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΜΙΚΡΌ ΠΟΝΙ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΒΑΣΊΛΗ Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΆ ΜΠΉΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΏΝ ΠΑΙΔΙΏΝ
Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα μικρά παιδιά σήμερα στο λιμάνι της Κω, δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα πανέμορφο μικρό Πονι η Εμμανουέλα, μαζί με την συνοδό του την Τριανταφυλλιά , δέχονταν με πολλή αγάπη όλα τα παιδιά που έρχονταν κοντά τους προκειμένου να κάνουν μία βόλτα και να πάρουν τα δώρα του Αγίου Βασίλη σοκολάτες και χυμούς.
Η χαρά των παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα προσωπάκια τους , μία εκπληκτική εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ψυχούλα τους.
Ο αρχιμουσικός κύριος Νίκος Γκαναβούρας μαζί με δύο νεαρούς μουσικούς του τον Βασίλη και τον Παναγιώτη, έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα με χριστουγεννιάτικη μουσική στις όμορφες στιγμές που έζησαν με το μικρό Πονι όλα τα παιδιά…μικρά και μεγάλα!
Έδωσαν το παρών στην σημερινή επίσκεψη του χριστουγεννιάτικου μικρού Πονι , ο νέος πρόεδρος της δημοτικής ενότητας της Κω κύριος Σάκης Χατζηπέτρος και ο κοινοτικός σύμβουλος της Κω κύριος Μάνος Μανιάς ,οι οποίοι φανερά συγκινημένοι ευχαρίστησαν την Τριανταφυλλιά την βοηθό του Αγίου Βασίλη που ήρθε μαζί με το Πονι και τίμησε με την παρουσία της τα φετινά Χριστούγεννα και η οποία τους υποσχέθηκε ότι του χρόνου, όλο το νησί της Κω θα είναι στολισμένο πάρα πολύ και ο Άγιος Βασίλης θά φέρει πάρα πολλά δώρα σε όλα τα παιδιά!
Χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά!! Πάντα με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!












Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις