ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Ο Γ. Καμπανής στο kosnews24: Κατά την εκλογική διαδικασία, μερικοί ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής αλητείας - Έχω άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Πολιτικη Παρασκευή, 22η Δεκεμβρίου 2023
2feeea9c3c6e3974f54309f45cfad953.jpg

''Κατά την εκλογική διαδικασία, μερικοί ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής αλητείας. ''

''Στην Κω λειτουργεί ενα πατριαρχάτο πολιτικών, που δίνει εντολές σε λίγους υποτακτικούς.''

''Έχω άριστες σχέσεις με τον κ. Χατζημάρκο.''

''Πλήρωσα το νοσοκομείο στην εκλογική μου διαδρομή.''

Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του ο Έπαρχος Κω Νισύρου, μιλάει στο kosnews24.

Ο κ. Ιωάννης Καμπανής υποδέχθηκε την Άννα Σαρηγιάννη στο Επαρχείο και δεν δίστασε να απαντήσει σε φλέγοντα ερωτήματα, ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που τον πολέμησαν “ Ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής αλητείας”, είπε συγκεκριμένα αναφερώμενος σε στελέχη δημοτικών παρατάξεων που σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τον πολεμούσαν κατά τη διάρκεια των εκλογών, καθώς έπεσε θύμα της τοξικότητάς τους, παρόλο που όπως τόνισε ήταν μετρημένος απέναντι στις παρατάξεις της Ισχυρής Κω και της Δύναμης Αλλαγής.

Ο κ. Καμπανής δήλωσε ότι συγκεκριμένα άτομα της Δημοτικής Αρχής δεν επιθυμούσαν να επανεκλεγεί, καθώς ο ίδιος δεν ήταν υποτακτικός κανενός, ενώ αναφέρθηκε και σε πολιτευτές αλλά και Βουλευτές οι οποίοι αντί να στηρίξουν συνολικά την παράταξη Χατζημάρκου, στήριζαν συγκεκριμένα άτομα από το ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Καμπανής αναφορικά με το Νοσοκομείο της Κω δεσμεύτηκε να απαντήσει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή τονίζοντας ότι ακούστηκαν πολλά τα οποία δεν ευσταθούν “ Δεν είχα καμία σχέση με τη στελέχωση του νοσοκομείου. Ξέρω ότι πλήρωσα το νοσοκομείο στην εκλογική μου διαδρομή. Μου χρέωσαν άδικα κάποια πράγματα, δεν είχα καμία σχέση με τις αποφάσεις που λαμβάνονταν ή τη στελέχωση.” δήλωσε.

Ξεκαθάρισε ότι η σχέση του και η συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο είναι άψογη, αναφέροντας ότι έγιναν σημαντικά έργα στο νησί της Κω κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν (πανδημία κλπ.)

Εν συνεχεία μίλησε και για την πρώτη σε σταυρούς κα Ντίνα Σβύνου λέγοντας ότι θα είναι δίπλα της σε ό,τι και αν χρειαστεί, αναφέροντας πως πιστεύει ότι θα είναι και η νέα Έπαρχος Κω - Νισύρου, ενώ για τον ίδιο τόνισε ότι θα παραμείνει ένας ενεργός πολίτης.

Ο κ. Καμπανής έκλεισε τη συνέντευξη ευχαριστώντας Κώους επιχειρηματίες οι οποίοι όποτε χρειάστηκε τη βοήθειά τους, για να στηρίξουν αδύναμους συμπολίτες μας, ήταν δίπλα του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί :

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
limenikonew.png
Θάνατος 82χρονου Πολωνού λουόμενου στην Κω

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Μαστιχαρίου.

astynomia-1-(1).jpg
ΚΩΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν στην Κω τρία μέλη του κυκλώματος. Κατασχέθηκαν 12.760 ευρώ, 820 πακέτα λαθραία τσιγάρα, πλωτό σκάφος κ.α.

29152323.jpg
Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ομίλου Κυπριώτη με την HIG

Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 12:40ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency