Οργανωμένη παρουσία του Δήμου Αστυπάλαιας στην έκθεση WTM 2023.
Πολυεπίπεδη ήταν η παρουσία του Δήμου Αστυπάλαιας στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM που έλαβε χώρα στο Λονδίνο από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2023. Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Νίκος Κομηνέας με τον Δημοτικό Σύμβουλο Βλάσση Λαπατά και τον ειδικό συνεργάτη Κωνσταντίνο Καμπύλη.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του Δήμου είχαν προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοφιλείς bloggers που προβάλλουν θέματα αειφορίας και ειδικών μορφών τουρισμού, έγκυρους ταξιδιωτικούς συντάκτες που συνεργάζονται με διεθνή ΜΜΕ όπως το CNN και το National Geographic καθώς και με Tour Operators από ανερχόμενες αγορές όπως την Ισπανική. Παράλληλα, τη δυναμική του προορισμού ως διεθνούς προτύπου βιωσιμότητας ανέλυσε σε ειδική παρουσίαση ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας κατά τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης. Την παρουσίαση παρακολούθησαν με ενδιαφέρον εκπρόσωποι του διεθνούς τουριστικού κλάδου που είχαν προσκληθεί στο πλαίσιο του Sustainability Marathon που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας.
Σημειώνεται πως η Αστυπάλαια ήταν εκ των επιλεγμένων συμμετοχών που προηγήθηκαν και άνοιξαν τον «κύκλο» των δεκάδων πρακτικών που αναλύθηκαν εκείνη την ημέρα. «Για ακόμη μία φορά ο προορισμός έδωσε το στίγμα του σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου μέσα από τις οργανωμένες προσπάθειες του Δήμου οι οποίες θα συνεχιστούν με αυξανόμενο ρυθμό ενόψει της νέας σεζόν», δήλωσε ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας.
Σημειώνεται πως παράλληλα με την εκθεσιακή συμμετοχή, η Αστυπάλαια προβάλλεται το τελευταίο διάστημα σε Ισπανόφωνα τηλεοπτικά δίκτυα ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικής αποστολής που οργανώθηκε το καλοκαίρι, έπειτα από οργανωμένη επαφή στη συγκεκριμένη έκθεση του περασμένου έτους.
Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου
Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας