Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά με τον οποίον επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου εξήρε τη συμβολή του Δήμου στην αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης με τον πλέον αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για την τοπική κοινωνία της Κω.
Ο κ. Καιρίδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νικηταρά για την άριστη συνεργασία, δεσμεύθηκε ότι το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Δήμο και τους ακρίτες της Κω που σηκώνουν ένα μεγάλο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος.
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Δείτε φωτογραφίες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου.