Στο 154ο εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Κω ψήφισε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κω Κική Μακρή λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.
Η κ. Μακρή στις δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ αρχικά σημείωσε ότι δεν παρατηρούνται προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, ζητώντας παράλληλα ο Δήμος και η Περιφέρεια να προσφέρουν στους ανθρώπους που βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα για τη διεξαγωγή των εκλογών, ό,τι χρειάζονται για να μπορέσουν να βγάλουν άνετα αυτή τη διαδικασία.
Σχετικά με το μήνυμα της ημέρας η κ. Μακρή τόνισε ότι η επιλογή του κόσμου πρέπει να έχει ως κριτήριο αν οι επιλογές που είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια τους δυσκόλεψαν τη ζωή. Η κ. Μακρή ζήτησε από τον κόσμο να επιλέξει το ψηφοδέλτιο που θα είναι η απάντηση σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, που έχει ρημάξει σχολεία, τη δημόσια υγεία, τις υποδομές του νησιού, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Δείτε φωτογραφίες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου.