ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Γιώργος Κυρίτσης: " Την Κυριακή κλείνει η παρένθεση της παρακμής. Έρχεται η Κως των έργων"
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο Γιώργο Κυρίτση και στους υποψήφιους της Δύναμης Αλλαγής οι πολίτες σε Ψαλίδι και Ηρακλή.
Η υποβάθμιση και η υποχώρηση σε όλα τα επίπεδα των δύο αυτών περιοχών, την τελευταία τετραετία, είναι εμφανής.
Οι πολίτες προσβλέπουν στον τερματισμό αυτής της περιόδου φθοράς και παρακμής με την οποία είναι ταυτισμένη η απερχόμενη δημοτική αρχή.
Περιμένουν από το Γιώργο Κυρίτση να κινηθεί με τόλμη και αποφασιστικότητα, να δώσει λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας, να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σε αυτές τις περιοχές, να βελτιώσει την αστική συγκοινωνία.
Σε κάθε περιοδεία της Δύναμης Αλλαγής, σε κάθε επαφή και συζήτηση του Γιώργου Κυρίτση με τους πολίτες, κυριαρχεί η ελπίδα αλλά και η πίστη για την αλλαγή που έχει ανάγκη η Κως.
"Η ελπίδα είναι εδώ, έχει γίνει πλειοψηφικό ρεύμα.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε, φεύγει.
Ένα σαθρό καθεστώς, τις τελευταίες ώρες πριν τις εκλογές, χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να αποφύγει την αποδοκιμασία των πολιτών.
Το δικό μου μήνυμα σε όλους τους πολίτες είναι θετικό.
Έχουμε πρόγραμμα, γνώση αλλά και ανθρώπους για να το υλοποιήσουν.
Και εγώ προσωπικά έχω όχι την ίδια αλλά πολύ μεγαλύτερη διάθεση για να αλλάξω όλα όσα κρατούν την Κω στο σκοτάδι.
Γιατί η Κως πρέπει να έρθει ξανά στο Φως." τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης.
Παράλληλα η σημερινή γιορτή νίκης, ελπίδας και αλλαγής στην Πλατεία Ανταγόρα αποτελεί μήνυμα ενότητας.
Αντί για πολιτικές ομιλίες, προεκλογικού χαρακτήρα, μιας άλλης εποχής, ο Γιώργος Κυρίτσης και η Δύναμη Αλλαγής επιλέγουν την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία, επιλέγουν να κατέβουν κάτω στον κόσμο, να ακούσουν τους πολίτες, να στείλουν ένα αισιόδοξο μήνυμα.















Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου
Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας