Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΘΕΜΑ : ‘’ Ψήφος αγάπης και εμπιστοσύνης στο Γιώργο Κυρίτση από την Καρδάμαινα.’’
Η Καρδάμαινα επιφύλαξε ενθουσιώδη υποδοχή στο Γιώργο Κυρίτση και στα στελέχη της Δύναμης Αλλαγής.
Οι κάτοικοι της περιοχής απογοητευμένοι από την απόλυτη εγκατάλειψη που έζησαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αναζητούν την ελπίδα, ένα νέο ξεκίνημα.
Αυτό αποτυπώθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες υποδέχθηκαν το Γιώργο Κυρίτση. Ελπίδα, ενθουσιασμός και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για την Καρδάμαινα.
‘’ Όλοι μαζί θα πιάσουμε ξανά το νήμα των έργων. Η εποχή του απόλυτου τίποτα, της παρακμής και της απραξίας τελειώνει στις 8 Οκτωβρίου.’’ τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας με τους πολίτες.
Τόσο ο Γιώργος Κυρίτσης όσο και οι υποψήφιοι της Δύναμης Αλλαγής ανέλαβαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα, παρουσιάζοντας παράλληλα το πρόγραμμά τους για την Καρδάμαινα.
Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει:
-Σχέδιο αστικής ανάπλασης στο χωριό με πεζόδρομους, φυτεύσεις δέντρων.
- Επέκταση του λιμανιού με ζώνη τουριστικών σκαφών. Η Καρδάμαινα εντάσσεται στο Δίκτυο Μαρινών της Κω.
- Ολική ανακατασκευή και ανάπλαση των δύο παραλιακών δρόμων.
- Πενταετές πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που θα καταρτιστεί και θα ελέγχεται ως προς την υλοποίηση του από το Τοπικό Συμβούλιο.
-Αντικατάσταση και επέκταση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης.
-Αναβάθμιση και δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων





















Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου
Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας