Σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο, ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι Δημοτικοί ή Περιφερειακοί Σύμβουλοι επιλέγουν να επικοινωνήσουν με τους ψηφοφόρους τους μέσα απ’ τη δημοσίευση ενός βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής τους Δικτύωσης, παρουσιάζοντας στις περισσότερες των περιπτώσεων μιαν άλλη πτυχή του εαυτού τους, άλλοι με δόσεις χιούμορ, άλλοι με αυτοσαρκασμό, ενώ δεν λείπουν και οι… cringe στιγμές με bloopers, γκάφες και αμήχανες ερωταπαντήσεις.
Σε μια τέτοια κίνηση προβολής μέσω βίντεο προχώρησε και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ισχυρής Κω κύριος Απόστολος Κυριάκου, ο οποίος επέλεξε να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες του, μεταφέροντας αφενός μεν το σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα για την ανάγκη ενίσχυσης της οδηγικής ασφάλειας στο νησί της Κω, αφετέρου δε τις προτάσεις του, ως επιστήμονας του συγκεκριμένου τομέα, για την ενίσχυση της λειτουργικότητας των δρόμων, τις απαραίτητες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, τον εκμηδενισμό των θανατηφόρων τροχαίων και των τροχαίων με τραυματισμό αλλά και την απαλλαγή απ’ το οδηγικό άγχος και την ανασφάλεια.
Το σενάριο ιδιαιτέρως ευφάνταστο με ένα ζευγάρι τουριστών να απολαμβάνει την βόλτα του στην πλατεία Ανταγόρα στην πόλη της Κω βγάζοντας φωτογραφίες. Στη συνέχεια αφού τελειώνουν την βόλτα τους σπεύδουν να επιβιβαστούν στο μοτοποδήλατο που έχουν ενοικιάσει για τις ημέρες παραμονής τους, με την κυρία του ζεύγους να μην φοράει το κράνος της και να το περνά στο χέρι της.
Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται “όλως τυχαίως” ο κ. Κυριάκου ο οποίος καλημερίζοντάς τους, τους συστήνει να φορέσουν τα κράνη τους διότι όπως λέει χαρακτηριστικά “ατυχήματα μπορούν να συμβούν ακόμη και στην επόμενη γωνία”. Οι τουρίστες τον ευχαριστούν, η κυρία φορά το κράνος της και συνεχίζοντας ο καθένας την πορεία του, περνάμε στη δεύτερη φάση του βίντεο με τον κ. Κυριάκου να αναφέρει τους προσωπικούς του στόχους για την ενίσχυση της οδηγικής ασφάλειας στο νησί μας, αλλά και ολα όσα θα ήθελε ο ίδιος να προσφέρει σ’ ένα νησί που έχει πολλές φορές πονέσει απ’ την άδικη απώλεια ανθρώπων στην άσφαλτο.
Ένα προεκλογικό σποτ από έναν υποψήφιο όπως ο Απόστολος Κυριάκου, που με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της οδηγικής ασφάλειας σε Ελλάδα και εξωτερικό, μένει στην ουσία στέλνοντας ένα ηχηρό και πεντακάθαρο μήνυμα που τόσο έχουμε ανάγκη σε τοπικό επίπεδο. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ !
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ο 17χρονος αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου αναχωρεί την Κυριακή με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αστυπάλαιας για τη χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας, η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κω συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου
Με έμπνευση από την παράδοση των αμπελόφυλλων, τον μύθο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη σύγχρονη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, η γαστρονομία των νησιών συναντά τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας