Στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ ο Αντώνης Γιαννικουρής

Πολιτικη Παρασκευή, 15η Σεπτεμβρίου 2023
4f5ff999afc769865364b2b4ca65501d.jpg
Στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ ο Αντώνης Γιαννικουρής
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, εκλέχθηκε ο τ. Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής, με πρόταση του Ελληνικού Δημοσίου, ως μέτοχος πλειοψηφίας στην Γενική Συνέλευση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ.

Η ΕΥΔΑΠ είναι υπεύθυνη κυρίως για την μείζονα περιοχή της Αττικής. Πλην όμως, έχει τη δυνατότητα να παρέχει όλο το εύρος των υπηρεσιών της και εκτός περιοχής αρμοδιότητάς της, μέσω θυγατρικών Εταιριών και μέσω σύναψης προγραμματικών συμβάσεων με τους ΟΤΑ.

Οι στρατηγικές προτεραιότητες της ΕΥΔΑΠ, βασισμένες στα κριτήρια ESG, δίνουν έμφαση στην αειφόρο διαχείριση του νερού και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά ταυτόχρονα σε στοχευμένες ενέργειες για την αποδοτικότητα της λειτουργίας, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, την υποστήριξη της κοινωνίας και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.


Αντώνης Γιαννικουρής: …«Είναι μεγάλη τιμή και τεράστια η ευθύνη, η συμμετοχή μου στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, της μεγαλύτερης εταιρίας του Ελληνικού Δημοσίου. Πιστεύω πως η εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στις θέσεις που υπηρέτησα θα λειτουργήσει θετικά, ώστε μέσω στενής συνεργασίας και στοχοπροσήλωσης να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προκλήσεις της επόμενης περιόδου. Καλή θητεία σε όλους!»


Το νέο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ

Το Ελληνικό Δημόσιο ως Μέτοχος της πλειοψηφίας, πρότεινε και εξέλεξε τα κάτωθι εννέα (9) Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. με τετραετή θητεία, λήγουσα την 6η.9.2027, παρατεινόμενη αυτοδικαίως μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα συνέλθει μετά τη λήξη της θητείας τους:

Γεώργιος Στεργίου Πρόεδρος Δ.Σ.
Χαράλαμπος Σαχίνης Διευθύνων Σύμβουλος
Αντώνιος Γιαννικουρής
Χρήστος Kαραπλής
Ελένη - Μαρία Kαϋμενάκη
Μαρίκα Λάμπρου
Αναστασία Μαρτσέκη
Μαρίνα Μαυρομάτη
Ευθύμιος Σφήκας
Χρήστος Μηστριώτης
Παναγιώτης Σκουλαρίκης
Εμμανουήλ Αγγελάκης
Γεώργιος Αλεξανδράκης
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
aade-1280x591.jpg
Τέλος εποχής για το ΣΔΟΕ - Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ, τι θα γίνει με το προσωπικό

Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.

stighmiotipo-othonis-2025-06-21-081115.png
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ μεταξύ Κω και Bodrum

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10,2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Κω.

astynomia.jpg
Απίστευτο περιστατικό στην Κανάρη - Μεθυσμένος οδηγός μπήκε αντίθετα στο ρεύμα

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Σάββατο, 21 Ιουνίου 1:53ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency