Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με τον Ύπατο Πρόεδρο της AHEPAΣ.Τσίβικο
Τα εθνικά θέματα, το Κυπριακό, οι απανωτές κρίσεις που πλήττουν τη χώρα και ζητήματα που απασχολούν τον απόδημο Ελληνισμό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή Δωδεκανήσου και τ. υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη με το νεοεκλεγέντα Ύπατο Πρόεδρο της AHEPA κ. Σάββα Τσίβικο.
Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα καθώς οι κ.κ Τσίβικος και Νικητιάδης γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έχουν αναπτύξει φιλικότατες σχέσεις.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Νικητιάδης προέβη στην εξής δήλωση:
«Ο κ. Τσίβικος με την εκλογή του θα δώσει μία νέα πνοή στις δραστηριότητες της μεγαλύτερης οργάνωσης του Ελληνισμού στο εξωτερικό, της AHEPA. Σε αυτές τις δύσκολες περιόδους η μεγαλύτερη δυνατή δραστηριοποίηση των Ελλήνων του εξωτερικού, αποτελούν σημαντική βοήθεια στις κρίσεις που περνάει η χώρα. Μία από τις πρώτες ενέργειες μετά την εκλογή του ήταν η ίδρυση ταμείου για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ελλάδας. Γνωρίζοντας τον κ. Τσίβικο από χρόνια, πιστεύω ότι αυτή η περίοδος θα αποδειχθεί μία από τις δημιουργικότερες και πλούσιες σε ενέργειες για την οργάνωση της AHEPA, καθώς θα έχει στο τιμόνι της ένα από τα πιο προβεβλημένα και δυναμικά στελέχη της ομογένειας με πολυποίκιλη δράση».
Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10,2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Κω.
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.