ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, συγκεντρώνει ο Δήμος Κω, από την Δευτέρα 11 έως την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Τα υλικά που συγκεντρώνονται αφορούν σε:
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται από τις 09.00 έως τις 12.00 το πρωί, από Δευτέρα 11 έως και Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στον αποθηκευτικό χώρο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, στην οδό Αρτεμησίας 35.
Για κάθε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εντεταλμένη Σύμβουλο του Δημάρχου Κω για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής κα Κανταρζή Σταματία στο τηλέφωνο 6951484157 ή τις ίδιες ώρες στην τηλεφωνική γραμμή 2242022443.
Αντίστοιχα, συγκέντρωση των προαναφερόμενων ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται και στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων.
Γραφείο Τύπου
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις