Με τη συνδρομή τριών ρυμουλκών (το τρίτο έφτασε στο νησί μας προερχόμενο από τον Πειραιά) πραγματοποιήθηκε στις 15:37 σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η ρυμούλκηση του φορτηγού πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (σημαίας Τουρκίας) το οποίο προσάραξε στην Αμμόγλωσσα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.
Το πλοίο αγκυροβόλησε σήμερα το απόγευμα έξω από το λιμάνι της Κω, έτσι ώστε αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Εάν διαπιστωθεί από τον νηογνώμονα ότι το πλοίο δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά θα εκδοθούν τα απαραίτητα έγγραφα και θα δοθεί η έγκριση από το λιμεναρχείο για να αναχωρήσει.
Το πλοίο έχει 21 άτομα πλήρωμα (υπήκοοι Τουρκίας), μεταφέρει 426 κοντέινερ γενικού φορτίου και έχει προορισμό το Ισραήλ.


Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.
1.080 νέες κατοικίες και 310 ανακαινίσεις για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δελτίο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη.